user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

Български съюз по балнеология и спа туризъм има удоволствието да Ви покани на своя Втори Годишен Конгрес,който ще се проведе в периода 27 ми -28 мимай 2015г. в гр. Сандански. Мотото на конгреса тази година е: „Туризъм и здраве - 2020. Конгресът се осъществява в партньорство с Министерство на туризма, Община Сандански и Европесйката СПА Асоциация.

По наша покана на 28 май 2015г. в специален панел, свързан с добрите европейски практики при управление на спа дестинации, участие ще вземат г-н Петр Кулханек, Кмет на световноизвестния чешки спа курорт Карлови вари и г-жа Маргарет Мерген кмет на Баден-Баден, Германия.

В програмата на конгреса са включени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други актуални теми свързани със СПА индустрията. За лектори са поканени водещи професионалисти и експерти от Европа и България в съответните области.

На 27-ми Май 2015 г.в специален workshopBTB - е отделено време за осъществяване на двустранни работни срещи между участниците в конгреса.

        Всички участници, ще имат възможността да повишат уменията и знанията си, като в същото време ще проучат новите тенденции в сектора, което от своя страна ще доведе до изграждане на платформа за предоставяне на висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.

По време на конгреса ще бъдат връчени за втори път и Наградите на Български съюз по балнеология и спа туризъм за иновации в областта на медикъл СПА и СПА сектора.

 

КОНГРЕСЪТ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА:

 

 

thexp

 

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5