user_mobilelogo

 

partner bubspa congress

Наградите на Български съюз по балнеология и СПА туризъм са ежегоден конкурс, който награждава най-добрите представители в областта на балнео, медикъл-СПА и СПА бизнеса.

Наградите на Български съюз по балнеология и СПА туризъм са преглед на най-добрите технологии и продукти, свързани с управлението, дизайна и качеството на предлагания продукт за последните 12 месеца.  

Целта на наградите е отличаване на най-добрите практики в България в сектора балнео, медикъл-СПА и СПА туризъм. Категориите са избрани така, че да бъдат максимално отражение на развитието и нивото на СПА бизнеса в България. Кандидатите ще бъдат оценявани от експертно жури в 8 основни категории.

Победителите получават не само трофей, но се възползват и от широко медийно покритие в България и Европа, ползвайки мрежата на Европейската СПА асоциация.

Церемонията за връчване на наградите за иновации на Български съюз по балнеология и СПА туризъм ще се състои през месец септември 2017 г. по време на Четвъртия Годишен конгрес на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм, който ще се проведе на 26 и 27 септември 2017 г. в гр. Кюстендил.

Право на участие в Конкурса имат всички кандидати, заявили писмено своето желание за участие.

 

III. КАТЕГОРИИ:

 

К1: Най-добър СПА хотел

К2: Най-добър Медикъл-СПА хотел

К3: Най-добра СПА дестинация

К4: Най-добра СПА концепция

К5: Най-добър СПА мениджър

К6: Най-добър Медикъл-СПА мениджър

К7: Най-добра българска СПА козметична линия

К8: Иновативно СПА проучване

 

Общи условия на Наградите може да изтеглите оттук:

 Общи условия

 

Регистрационна форма за участие може да изтеглите оттук:

 Регистрационна форма за участие

 

На 26и-27и септември 2017 г. в античния Улпия Пауталия, днес Кюстендил Български съюз по балнеология и спа туризъм ще проведе своя Четвърти Годишен Конгрес. Тази година събитието е под мотото: „Иновации и развитие на българските СПА дестинации. Проблеми пред общините и бизнеса”. Конгресът се осъществява под Патронажа на Министерство на туризма и в партньорство с Община Кюстендил и Европейската СПА Асоциация.

 Четвъртият Годишен Конгрес на БСБСПА ще бъде официално открит от министъра на туризма на Република България г-жа Николина Ангелкова.

 В програмата на конгреса са включени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други важни аспекти свързани със СПА индустрията. За лектори са поканени водещи професионалисти и експерти от Европа и България в съответните области.  Всички участници, ще имат възможност да повишат уменията и знанията си, като в същото време ще проучат новите тенденции в сектора, което от своя страна ще доведе до изграждане на платформа за предоставяне на висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.

 За първа година в рамките на Конгреса ще бъде организирано изложение на всички съпътстващи балнео и СПА туризма индустрии:

-         СПА козметика и хотелско оборудване;

-         Вино;

-         Минерална вода;

-         Медицинска техника и др.

 Предварителна програма на събитието може да изтеглите оттук:

 Предварителна програма

 Регистрационни форми за участие в Конгреса може да изтеглите оттук:

 Регистрационна форма за участие

 Регистрационни форми за наем на рекламен деск/щанд или платена презентация може да изтеглите оттук:

 Форма за наем на рекламен щанд или презентация

 

ITB Berlin

8 март 2017 г., 16.00 – 17.30 ч.

По инициатива на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм и Европейската СПА Асоциация и с подкрепата на Министър Стела Балтова и екипа й, по време на предстоящото най-голямо изложение за туризъм в Европа - ITB Берлин на Националния щанд на България ще бъдат представени пред международна публика Римските термални СПА дестинации на Европа - част от проекта "По пътя на Римляните".

Специален гост на събитието ще бъде ръководителят Маркетинг и комуникации на European Travel Commission – Мигел Галего. 

Присъствие са потвърдили, както участниците от 8-те държави, така и туроператорски компании от САЩ и Китай, които проявяват интерес към България. 

 

 

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5