user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

През 2015 г. Българският съюз по балнеология и спа туризъм за втори път връчва своите награди за иновации в областта на медикъл СПА и СПА туризма, за да отличи нови технологии и продукти, креативни идеи и постижения. Целта на наградите е обмяна на ноу-хау и добри практика между членовете на Български съюз по балнеология и спа туризъм. Категориите са избрани така, че да бъдат максимално отражение на развитието на СПА бизнеса в България.
На 12 март 2015 г. петчленно жури в състав: Илия Пасков – заместник-председател на БСБСПА; Надя Маринова – заместник-министър на туризма, Илия Джингов – заместник - кмет на Община Поморие, Елена Косева – Изпълнителен директор на „Св.Св. Константин и Елена“ и д-р Татяна Ангелова – експерт към БСБСПА, определи победителите в Наградите за иновации на Български съюз по балнеология и спа туризъм в областта на медикъл СПА и СПА туризма.
Ежегодният конкурс на Български съюз по балнеология и спа туризъм награждава най-добрите нововъведения и подкрепя творческото мислене и управление в областта на медикъл СПА и СПА бизнеса. Наградите за иновации са преглед на най-новите технологии и продукти, свързани с управлението, софтуера и дизайна, въведени в медикъл СПА и СПА хотелите. Победителите автоматично получават правото да кандидатстват за Европейските награди за иновации, давани от Европейската СПА асоциация.
Втората церемония по връчване на Наградите за иновации на БСБСПА ще се състои в рамките на втория Годишен конгрес на Български съюз по балнеология и спа туризъм, който ще се проведе на 27 и 28 май 2015 г. в гр. Сандански.
В отделните категории на първия конкурс на БСБСПА отличия получиха:


КАТЕГОРИЯ 1: ИНОВАТИВНА СПА ДЕСТИНАЦИЯ
ОБЩИНА ХИСАРЯ

КАТЕГОРИЯ 2: ИНОВАТИВЕН МЕДИКЪЛ СПА ХОТЕЛ
5* СТРИМОН СПА КЛУБ - КЮСТЕНДИЛ
4* СПА ХОТЕЛ БЕЛЧИН ГАРДЪН – К.К. БЕЛЧИН БАНИ

КАТЕГОРИЯ 3: ИНОВАТИВЕН СПА ХОТЕЛ
4* СПА ХОТЕЛ ХИСАР – ХИСАРЯ

КАТЕГОРИЯ 4: ИНОВАТИВНА СПА КОНЦЕПЦИЯ
АКВАТЕК

КАТЕГОРИЯ 5: ИНОВАТИВНА СПА ПРОГРАМА

МЕДИКЪЛ СПА:

КОМПЛЕКСНА ТАЛАСОПРОГРАМА ЗА ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА МЕТАБОЛИТНИЯ СИНДРОМ, СПА ХОТЕЛ СВЕТИ ГЕОРГИ - ПОМОРИЕ

СПА ПРОГРАМА:

ИНОВАТИВНА КОМПЛЕКСНА СПА ПРОГРАМА С НАТУРАЛНИ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ „СЪКРОВИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ” – Д-Р ТАНЯ БЕЛИЧЕНОВА, СПА МЕНИДЖЪР- ВЕЛИНГРАД

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5