user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

За първи път през 2014 г. Българският съюз по балнеология и спа туризъм връчва своите награди за иновации в областта на медикъл СПА и СПА туризма, за да отличи нови технологии и продукти, креативни идеи и постижения. Целта на наградите е обмяна на ноу-хау и добри практика между членовете на Български съюз по балнеология и спа туризъм. Категориите са избрани така, че да бъдат максимално отражение на развитието на СПА бизнеса в България.
На 26 март 2014 г. деветчленно жури в състав: Стефан Шарлопов – председател на Български съюз по балнеология и спа туризъм, Бранимир Ботев – заместник-министър на икономиката и енергетиката, Благой Рагин – председател на БХРА, Пенка Ганева – кмет на Община Хисаря, Максим Минчев – генерален директор на БТА, Нели Златева – ТВ 7, Илия Пасков – заместник-председател на БСБСПА, Марияна Добрева – член на УС на БСБСПА и д-р Татяна Ангелова – експерт към БСБСПА, определи победителите в Наградите за иновации на Български съюз по балнеология и спа туризъм в областта на медикъл СПА и СПА туризма.
Ежегодният конкурс на Български съюз по балнеология и спа туризъм ще награждава най-добрите нововъведения и ще подкрепя творческото мислене и управление в областта на медикъл СПА и СПА бизнеса. Наградите за иновации ще са преглед на най-новите технологии и продукти, свързани с управлението, софтуера и дизайна, въведени в медикъл СПА и СПА хотелите. Победителите автоматично получават правото да кандидатстват за Европейските награди за иновации, давани от Европейската СПА асоциация.
Първата церемония по връчване на Наградите за иновации на БСБСПА ще се състои в рамките на първия Годишен конгрес на Български съюз по балнеология и спа туризъм, който ще се проведе на 28 и 29 май 2014 г. в гр. Хисаря.
В отделните категории на първия конкурс на БСБСПА отличия получиха:


КАТЕГОРИЯ 1: ИНОВАТИВНА СПА ДЕСТИНАЦИЯ
ОБЩИНА ПОМОРИЕ

 

КАТЕГОРИЯ 2: ИНОВАТИВЕН МЕДИКЪЛ СПА ХОТЕЛ
5* БАЛНЕО ХОТЕЛ ПОМОРИЕ
4* СПА ХОТЕЛ ХИСАР

 

КАТЕГОРИЯ 3: ИНОВАТИВЕН СПА ХОТЕЛ
5* ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН - САНДАНСКИ
4* САНА СПА ХОТЕЛ – ХИСАРЯ

 

КАТЕГОРИЯ 4: ИНОВАТИВНА СПА КОНЦЕПЦИЯ
ЗА ФИРМА: АКВАТЕК
ЗА ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС: САНА ПАРК РИЗОРТ – СВ.СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА
ЗА СПА ЦЕНТЪР: SPA & WELLNESS ЦЕНТЪРЪТ НА ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС „КАМЕНГРАД” – ПАНАГЮРИЩЕ

 

КАТЕГОРИЯ 5: ИНОВАТИВНА СПА ПРОГРАМА

МЕДИКЪЛ СПА:

ИНОВАТИВНА КОМПЛЕКСНА ЛЕЧЕБНО –ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА „X - ДЕКЛЕП“, СТРИМОН СПА КЛУБ – КЮСТЕНДИЛ

ИНОВАТИВНА СПЕЦИАЛИАЗИРАНА МЕДИКЪЛ СПА ПРОГРАМА „РЕДУКЦИЯ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО“, СПА ХОТЕЛ БЕЛЧИН ГАРДЪН – К.К. БЕЛЧИН БАНИ

 

СПА ПРОГРАМА:

ИНОВАТИВНА КОМПЛЕКСНА СПА ПРОГРАМА С НАТУРАЛНИ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ „СЪКРОВИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ” – БАЛНЕО ХОТЕЛ ПОМОРИЕ

ИНОВАТИВНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА СПА ПРОГРАМА С БЪЛГАРСКИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И ФЛОРАЛНИ ВОДИ, ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН – САНДАНСКИ.

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5